WONINGEN

Taxaties&Zaken taxeert woningen.

 

Er zijn verschillende momenten waarbij u een taxatie voor een woning wenst.

 

U wilt een huis kopen ?

 

Taxaties&Zaken geeft advies over de waarde van de woning die u op het oog heeft. Bovendien kunnen wij voor u de onderhandelingen en de aankoop van de woning regelen.

U heeft een taxatierapport nodig voor de financiering van een woning die u wilt kopen of voor de aanpassing van de hypotheek. Uw geldverstrekker (bijvoorbeeld uw bank) verlangt een taxatierapport om zijn risico in te schatten.

Taxaties&Zaken is gecertificeerd voor het maken van taxaties. Wij maken rapporten die voldoen aan de eisen van geldverstrekkers. Bovendien worden onze taxatierapporten ook geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). 

 

U wilt uw huis verzekeren ?

 

Bij het afsluiten van een opstalverzekering kan een taxatierapport nodig zijn voor het vaststellen van de herbouwwaarde van uw woning.

 

U gaat scheiden?

 

Bij een echtscheiding is een onpartijdige taxatie van de woning noodzakelijk. Ons taxatierapport wordt geaccepteerd door de rechtbank, advocaten en notarissen.  

 

U wilt uw huis verkopen ?

 

Wanneer u uw huis wilt verkopen, is het verstandig vooraf een gedegen advies te vragen over de waarde en de verkoopmogelijkheden van uw woning. Zelfs voordat u een makelaar inschakelt. Taxaties&Zaken werkt alleen in Zeeland en kent de markt erg goed.

 

U wilt uw erfenis regelen ?

 

U heeft een taxatierapport nodig bij successie of schenking.